Friciò piemontesi (senza glutine)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
25 pezzi

Składniki

  • 200 g di farina di quinoa
    200 g di farina di castagne
  • 60 g di zucchero
  • 150 g di bevanda a base di mandorle
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • ½ limone, preferibilmente biologico la scorza grattugiata
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
  • olio per frittura
  • zucchero a velo a piacere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 44.4 mg
Białko 1.8 g
Kalorie 202.8 kJ / 48.5 kcal
Tłuszcz 0.9 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 0.2 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...