Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

Muffin al finocchietto selvatico e topinambur

4.6 7 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
14 pezzi

Składniki

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti
  • 100 g di topinambur sbucciato e a pezzi (3-4 cm)
  • 100 g di finocchietto selvatico a pezzi (3-4 cm)
  • 50 g di acqua
  • 250 g di farina tipo 00
  • 2 uova
  • 5 g di sale
  • 60 g di mascarpone
  • 70 g di latte
  • 20 g di lievito istantaneo per torte salate

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 5.2 g
Kalorie 598 kJ / 143 kcal
Tłuszcz 7.2 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 15.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...