Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe

Sfoglie di mais con quenelle di baccalà e acciughe

4.0 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 porzioni

Składniki

Sfoglie di mais
  • 500 g di acqua
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale grosso
  • 100 g di farina di mais
Mousse di baccalà
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato a pezzi
  • 300 g di panna fresca liquida
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 3 filetti di acciuga sott'olio
  • 4 - 5 pomodori secchi sott'olio a fette sottili
  • prezzemolo tritato q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 8.9 g
Kalorie 941 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 16.3 g
Błonnik 0.7 g
Węglowodany 10.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...