Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 8 foglie di menta, lavate
- 10 g di erba cipollina fresca
- 130 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto di prezzemolo
10min
Gnocchi con pesto di sedano e erbe aromatiche
1hod. 40min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Pesto fresco del riciclo
10min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pesto radicchio e noci
10min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Maltagliati di grano saraceno con salsa alle noci
50min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Pesto di ricotta e noci
10min
Pesto di mandorle
10min