Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di mandorle pelate
- 30 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 8 foglie di menta, lavate
- 10 g di erba cipollina fresca
- 130 g di ricotta di pecora fresca, scolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 2.3 g
- Tłuszcz
- 7.9 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min.
Pesto fresco del riciclo
10 min
Salsa carciofi e fagioli
1u. 10min
Pesto di mandorle
10 min
Salsa melanzane e mandorle
25 min.
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10 min
Pesto di pomodori secchi e aglio
10 min
Pesto di prezzemolo
10 min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Pesto rosso
15 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 min