Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 340 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Zucchine ripiene
1h 10min
Calamari ripieni alla norma
1h 30min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Involtini di verza capunet agrodolci
35min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Patate novelle ripiene
1h 5min
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1h 10min
Salsa selinuntina
15 min
Zucchine ripiene di uova
1h
Zucchine piccanti
55min
Spinaci, cipolle e patate in agrodolce
40min