Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g di acqua
- 4 cipolle grandi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di Gouda, a pezzi
- 20 g di burro
- 200 g di prosciutto cotto affumicato, a listarelle
- 50 g di panna acida
- 1 uovo
- 1 cucchiaino di sale fino
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 cucchiaino di paprika dolce, a piacere
- 400 g di pomodori, a dadini
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1414 kJ / 340 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Cavolfiori gratinati
50min
Peperoni ripieni
1h 5min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Brak ocen
Composta di pomodori e capperi
1h
Zucchine piccanti
55min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Cipolle ripiene di magro
1h 40min
Uova alla greca
40 min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min