
Urządzenia i Akcesoria
Sauce salsa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
500 g
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'ail1 gousse
-
petit piment rouge frais1
-
d'huile d'olive15 g
-
de sucre en poudre2 c. à café
-
de paprika2 c. à café
-
de mélange d'épices mexicain (épices tex-mex)1 c. à café
-
de tomates coupées en dés600 g
-
de poivron coupé en dés150 g
-
de concentré de tomate1 c. à café
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
76.2 kcal /
321.2 kJ
Białko
1.8 g
Tłuszcz
3.8 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Légumes & Co
65 Przepisów
Francja
Francja