Cheesecake vegan à la cerise

Cheesecake vegan à la cerise

4.1 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 20 min
8 parts

Składniki

  • 150 g d'amandes émondées
  • 125 g de dattes dénoyautées coupées en morceaux
  • 60 g d'huile de noix de coco
  • 200 g de noix de cajou trempées 15-20 min dans de l'eau chaude et égouttées
  • 130 g de lait de coco
  • 25 g de jus de citron
  • 70 g de sirop d'agave
  • 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
  • 20 g de cerises dénoyautées et coupées en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 8 parts

Sód 120.4 mg
Białko 75 g
Kalorie 14343.6 kJ / 3428.2 kcal
Tłuszcz 255.7 g
Błonnik 33.9 g
Tłuszcz nasycony 98.3 g
Węglowodany 255.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...