Demi-lunes épinard-poulet

Demi-lunes épinard-poulet

4.6 39 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions

Składniki

  • de champignons noirs déshydratés réhydratés 30 min à l'eau chaude
    10 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'ail dégermée
    1 gousse
  • d'huile neutre
    2 c. à soupe
  • d'eau
    450 g
  • d'épinards frais "à cuire" (au rayon salades)
    200 g
  • de filet de poulet, sans peau et en morceaux de 3 cm de côté
    200 g
  • de sauce d'huître
    20 g
    20 g de sauce de poisson (nuoc-mâm)
  • de sauce de soja
    1 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • disques de pâte à gyozas
    24
    23 feuilles de pâte à wonton

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 232 kcal / 974 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...