Purée de butternut et roulé de veau

Purée de butternut et roulé de veau

3.4 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 600 g de courge butternut
  • 500 g d'eau
  • 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
  • de graines de sésame
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • feuilles de cerfeuil frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6 g
Kalorie 393 kJ / 95 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...