![Purée de butternut et roulé de veau Purée de butternut et roulé de veau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3972E642-C786-4377-8190-0098080E0FCD/Derivates/2083ae97-f8f5-46aa-9c72-0d03a358d2e8.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de courge butternut
- 500 g d'eau
- 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
- de graines de sésame
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- feuilles de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Purée de carottes
30min
Purée de poireau - à partir de 12 mois
20 min
Purée potiron-orange
30min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée courgettes et veau au basilic
20 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15 min
Purée panais potiron
45 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée de patate douce au gingembre
30min