Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de courge butternut
- 500 g d'eau
- 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
- de graines de sésame
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- feuilles de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 393 kJ / 95 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 4 g
Alternatywne przepisy
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30 min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée de carottes
30 min
Purée de panais et boulettes aux raisins
40 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée de courgette - à partir de 6 mois
15 Min
Purée panais potiron
45 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min