
Urządzenia i Akcesoria
Purée potiron-orange
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
d'eau300 g
-
de pommes de terre à chair farineuse, détaillées en cubes200 g
-
de chair de potiron détaillée en cubes700 g
-
orange non traitée zeste râpé et jus1
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
85 kcal /
359 kJ
Białko
2.5 g
Tłuszcz
0.3 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
5.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour de l'orange
11 Przepisów
Francja
Francja