Purée potiron-orange

Purée potiron-orange

3.5 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de pommes de terre à chair farineuse, détaillées en cubes
    200 g
  • de chair de potiron détaillée en cubes
    700 g
  • orange non traitée zeste râpé et jus
    1
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 85 kcal / 359 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 0.3 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...