Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre, à chair farineuse, détaillées en cubes
- 700 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 1 orange non traitée, zeste râpé et jus
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 359 kJ / 85 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 16.5 g
- Tłuszcz
- 0.3 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Purée de butternut et roulé de veau
50min
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
30min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40min
Purée carotte-pomme de terre
25 Min
Purée carotte-coco
40min
Purée de carottes
30min
Purée courgettes et veau au basilic
20 Min
Purée de patate douce au gingembre
30min
Purée butternut-noisettes
50min
Purée panais potiron
45min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Purée de pommes de terre-betterave
45min