Purée potiron-orange

Purée potiron-orange

3.5 111 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 200 g de pommes de terre à chair farineuse, détaillées en cubes
  • 700 g de chair de potiron détaillée en cubes
  • 1 orange non traitée zeste râpé et jus
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.5 g
Kalorie 359 kJ / 85 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 16.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...