
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de courge
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de gruyère (80 g coupé en morceaux et 70 g en lamelles)150 g
-
de courge musquée de Provence coupée en morceaux1200 g
-
d'eau600 g
-
de sel1 c. à café
-
de beurre10 g
-
de gingembre frais10 g
-
œufs3
-
de crème liquide 30-40% m.g.60 g
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de noix de muscade en poudre à ajuster en fonction des goûts3 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
225 kcal /
940 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
9.8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja