Urządzenia i Akcesoria
Hummus z červené řepy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 gramů
Składniki
-
250 gramů vařené červené řepy na kousky
-
240 gramů konzervovaných máslových fazolí scezených, propláchnutých
-
50 gramů vody
-
20 gramů olivového oleje
-
2 - 3 polévkové lžíce čerstvého křenu nastrouhaného
-
1 čajová lžička mletého kmínu
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého bílého pepře
-
2 čajové lžičky jablečného octa
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce čerstvého křenu podle chuti
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
327.9 mg
Białko
3.6 g
Kalorie
414.3 kJ /
99 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
13.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Buď fit!
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Cizrnová pomazánka
5 min
Hummus s medvědím česnekem
15 min
Hrachovo cizrnové toasty
10 min
Alternativa smetany na bázi kešu
6 godz.
Avokádovo-hráškový hummus
30 min
Dýňový hummus
1 godz.
Olivová tapenáda
5 min
Hummus s pečenou paprikou
5 min
Dip z červené řepy
15 min
Kešu pomazánka s bylinkami
8 godz. 10 min
Dal makhani
13 godz. 20 min
Ruský salát z červené řepy
1 godz. 10 min