Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 gramů dýně hokkaidó, na kousky
- 20 gramů másla
- 100 gramů mléka
- 150 gramů pohankové mouky
- 120 gramů bramborového škrobu
- 1 - 2 čajové lžičky mletého kmínu
- 3 ½ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové kůry
- 2 vejce
- 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1780 kJ / 425 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 2100 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomalu vařená cizrna
14h 40 min
Rizoto s dýní a taleggiem
45 Min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45 Min
Dýňové karbanátky se špaldou
1 Std. 40 Min
Pohankový závin s kysaným zelím a dýní (bez lepku)
1 Std. 10 Min
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1 Std. 20 Min
Zeleninové kari s rýží
1 Std.
Polenta se špenátem a sýrem
1 Std.
Pomalu vařené fazole haricot
14h 40 min
Dýňové kroupoto s parmazánem
1 Std. 30 Min
Avokádovo-čočkové karbanátky s dipem ze zakysané smetany
1 Std. 10 Min
Vařené jáhly
45 Min