Urządzenia i Akcesoria
Dýňové noky (bez lepku)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porce
Składniki
-
450 gramů dýně hokkaidó na kousky
-
20 gramů másla
-
100 gramů mléka
-
150 gramů pohankové mouky
-
120 gramů bramborového škrobu
-
1 - 2 čajové lžičky mletého kmínu
-
3 ½ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička citrónové kůry
-
2 vejce
-
1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
2100 mg
Białko
10 g
Kalorie
1780 kJ /
425 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Bez lepku a chutně
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pomalu vařená dýňovo-fazolová polévka s kokosovým mlékem
16 godz. 20 min
Křupavé arašídové máslo (Crunchy Peanut Butter)
5 min
RAW čokoládové kuličky
30 min
Vařené jáhly
45 min
Kakaovo-cizrnová pomazánka s arašídovým máslem
2 godz. 10 min
Pohanková mouka
5 min
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 godz. 45 min
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2 godz. 5 min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2 godz.
Veganské brownies s batáty
1 godz.
Špaldovo-pohankový chléb
1 godz. 30 min
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.