Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 gramů vody
- 50 gramů datlí, bez pecek
- 200 gramů vařené červené řepy, na kousky
- 1 - 2 stroužky česneku, napůl
- 70 gramů vlašských ořechů
- ¾ čajové lžičky soli
- 2 polévkové lžíce tahini
- 2 čajové lžičky citrónové šťávy
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 337 kJ / 81 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice v jemné cizrnové omáčce
40min
Dýňový hummus
1h
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5 min
Mandlový chlebíček z karobové mouky
1h 10min
Podzimní dýňový salát
10 min
Řecký zelný salát
2h 15min
Artyčokový dip s tofu
10 min
Zimní salát s pohankou a růžičkovou kapustou
45min
Brokolicový salát
10 min
Salát z květáku a brokolice, medový dresink, slunečnicová semínka
30min
Bezlepkový mrkvovo-pomerančový koláč
2h
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min