Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de pain grillé (au grille-pain), coupé en morceaux
- 350 g de pommes de terre
- 1000 g d'eau
- 350 g de dos de cabillaud
- 30 g de beurre demi-sel
- ½ citron jaune bio
- 500 g de carottes
- 1 œuf
- 50 g de farine
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1945 kJ / 463 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 58 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Burritos de poulet, sauce chipotle
40min
Hamburger au poulet
4h 30min
Croquettes de poisson pané
30min
Pizzettes au fromage
1h 35 min
Poulet à croquer, miel et cacahuètes
45min
Nuggets de poulet, purée d'asperges
45min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Croquettes de poisson à l'oignon
25 Min
Blinis pomme de terre
45min
Boulettes de poulet, sauce au fromage blanc
20 Min
Cannellonis à la ricotta
55 min
Nuggets de poulet aux légumes
35min