![Poisson pané Poisson pané](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/32B036B3-CF6E-469B-A21E-508710A20B43/Derivates/9E5D01DB-88C0-4D29-B6B2-1E1B9458FD7D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
600
g de filets de julienne
lub 600 g de filets de poisson blanc - 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
-
80
g de pain dur, détaillé en morceaux
lub 80 g de chapelure - 900 g d'eau
- le jus d'un citron jaune
- 2 c. à soupe de farine de blé
- 2 œufs
- 10 g de beurre
- 10 g d'huile
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1330 kJ / 316 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 11 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Big Kahuna burger
2 Std. 45 Min
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1 godz. 15 min
Croquettes de poisson pané
30 min
Nuggets de poulet aux légumes
35 min
Mini-brochettes d'agneau aux fruits secs et semoule vapeur
1 godz. 5 min
Hamburger au poulet
4h 30min
Barres croustillantes maison
50 min
Papillotes de lieu noir
45 min
Ragoût de haricots et boulettes de viande
45 min
Filet de colin à la purée de courge, sauce à la moutarde
40 min
Burger de pomme de terre
45 min