Boulettes de viande et pommes de terre au laurier

Boulettes de viande et pommes de terre au laurier

4.3 31 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions

Składniki

  • 12 pommes de terre moyennes à chair ferme
  • 2 c. à soupe d'huile neutre
  • 12 feuilles de laurier frais
  • 2 gousses d'ail épluchées et coupées en lamelles
  • 100 g de beurre coupé en lamelles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 80 g de pain blanc rassis
  • 1 bouquet d'herbes aromatiques fraîches mélangées (aneth, persil plat, estragon, cerfeuil)
  • 1 oignon
  • 1 gousse d'ail
  • 350 g de viande de bœuf hachée
  • 350 g de viande de porc hachée
  • 1 œuf
  • 100 g de crème fraîche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 2540 kJ / 608 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...