Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 branches de persil frais
- 650 g de poisson blanc, sans peau, désarêté et coupé en morceaux
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 blanc d'œuf
- 100 g de farine de blé
- 3 œufs, battus à la fourchette
- 100 g de chapelure
- 2 c. à soupe d'huile neutre
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 389 kJ / 93 kcal
- Białko
- 10.3 g
- Węglowodany
- 8.1 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburger au poulet
4h 30 min
Hot dogs
3 godz. 45 min
Pizzettes au fromage
1h 35 min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45min
Chaussons aux légumes
40min
Poulet mariné et pain pita
2 Std. 50 Min
Poisson pané
25 min
Croquettes de cabillaud, frites de carotte
1h 15 min
Petites quiches en bonhomme
1h 15 min
Nuggets de poulet aux légumes
35 Min
Croquettes de poisson à l'oignon
25 min
Galettes de pomme de terre, sauce à la ciboulette
1h 15 min