Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre + 2 c. à soupe pour enrouler le biscuit
- 1 gousse de vanille
- 3 œufs
- 90 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de séré à la crème
- 300 g de fraises, en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1266 kJ / 303 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Caramels à la crème
2 Std.
Miroirs
1hod. 40min
Sbrinz râpé
5 dk
Cuisses de dames
1小时 35 分钟
Tourte aux noix de l'Engadine
1小时 15 分钟
Forêt noire
2 Std. 30 Min
Sauce au curry
5 dk
Tarte au vin cuit
45 Min
Gâteau de Linz
1小时
Spätzlis au fromage
1 Std. 10 Min
Gâteau du Vully
2 Std. 30 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min