Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g de sucre + 2 c. à soupe pour enrouler le biscuit
- 1 gousse de vanille
- 3 œufs
- 90 g de farine de blé dur
- 1 pincée de sel
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de séré à la crème
- 300 g de fraises, en petits dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1266 kJ / 303 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Miroirs
1 godz. 40 min
Crêtes de coq
24klst
Milanais
3 Std.
Macarons au caramel
1h 50 min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2 Std. 10 Min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Mille-feuilles
2klst 25 min
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Pain paysan
3 Std.
Cheesecake au citron et crunch aux noisettes
4 godz. 35 min
Cake aux branches
1 godz. 10 min