Biscuit roulé aux fraises et au séré

Biscuit roulé aux fraises et au séré

4.8 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • de sucre + 2 c. à soupe pour enrouler le biscuit
    140 g
  • gousse de vanille
    1
  • œufs
    3
  • de farine de blé
    90 g
  • de sel
    1 pincée
  • de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
    250 g
  • de séré à la crème
    150 g
  • de fraises en petits dés
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 303 kcal / 1266 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 33 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...