Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
- 130 g d'eau
- 1 c. à café de sel (15 g)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
- 1 c. à café de sucre (5 g)
- 50 g de farine de blé dur
- 30 g farine
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2389 kJ / 571 kcal
- Białko
- 17.2 g
- Węglowodany
- 115.7 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.2 g
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pizza alla marinara
1h 35 min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Pains de Saint-Gall
26h 30min
Petits pains au seigle
12h
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10min
Pain paysan
3h
Toasts à l'ail
15min
Pâte de base pour pain
24 Std. 30 Min
Escargots noix-cannelle
2h 10min
Petits pains au yogourt et sésame
1h 30min
Pain tessinois
1h 50 min