Pain ciabatta

Pain ciabatta

3.7 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 morceau

Składniki

  • 1 portion de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
  • 130 g d'eau
  • 1 c. à café de sel (15 g)
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive (25 g)
  • 1 c. à café de sucre (5 g)
  • 50 g de farine de blé dur
  • 30 g farine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 17.2 g
Kalorie 2389 kJ / 571 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 5.2 g
Węglowodany 115.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...