Pain ciabatta

Pain ciabatta

3.7 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
1 morceau

Składniki

  • de pâte de base pour pain (750 g), selon recette de base
    1 portion
  • d'eau
    130 g
  • de sel (15 g)
    1 c. à café
  • d'huile d'olive (25 g)
    2 c. à soupe
  • de sucre (5 g)
    1 c. à café
  • de farine de blé dur
    50 g
  • farine
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 571 kcal / 2389 kJ
Białko 17.2 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 115.7 g
Błonnik 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...