Pâte de base pour pain

Pâte de base pour pain

2.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • ⅛ cube de levure fraîche
    ½ c. à café de levure sèche
  • 250 g d'eau
  • 500 g de farine

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 7.7 g
Kalorie 950 kJ / 227 kcal
Tłuszcz 0.7 g
Błonnik 2.36 g
Węglowodany 50.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...