Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2小时 25 分钟
Panure
5 dk
Pains de Saint-Gall
26 godz. 30 min
Gâteau des rois
2小时 15 分钟
Focaccia aux oignons
2h 20 min
Sauce Hollandaise
15 Min
Pain ciabatta
1 Std. 45 Min
Baguette
1 Std. 45 Min
Petits pains du 1er août
1 Std. 10 Min
Duo de mini-tresses au beurre
2小时 10 分钟
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1 Std. 50 Min