
Urządzenia i Akcesoria
Pâte de base pour pain
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
1
Składniki
-
de levure fraîche⅛ cube
-
d'eau250 g
-
de farine500 g
Wartości odżywcze na 100 gramme
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Białko
7.7 g
Węglowodany
50.8 g
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Pain aux poires
Brak ocen
Baguette
1 godz. 45 min
Pain complet
4 godz.
Pain toast
16 godz.
Fougasse aux olives
2 godz. 20 min
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Pain de seigle valaisan
10 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Pain paysan
3 godz.
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min