![Pâte de base pour pain Pâte de base pour pain](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/67538.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ⅛ cube de levure fraîche
- 250 g d'eau
- 500 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 100 gramme
- Kalorie
- 950 kJ / 227 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 50.8 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Błonnik
- 2.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain bis en cocotte
2h 25min
Croissants aux noisettes
1h 40min
Cake au chocolat et gingembre confit
1 godz. 30 min
Pain ciabatta
1h 45min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Mini focacce fantaisie
2 godz. 5 min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Caramels à la crème
2 Std.
Pain paysan
3h
Riz Casimir
45 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45min