Urządzenia i Akcesoria
Pâte de base pour pain
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
700 g
Składniki
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
7.7 g
Kalorie
950 kJ /
227 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
2.36 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Beignets de filets de perche
1 godz.
Petits pains du 1er août
1 godz. 10 min
Gâteau aux carottes argovien
2 godz.
Pain ciabatta
1 godz. 45 min
Baguette
1 godz. 45 min
Focaccia aux anchois
1 godz. 45 min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Duo de mini-tresses au beurre
2 godz. 10 min
Pain paysan
3 godz.
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min