Urządzenia i Akcesoria
Crème brûlée
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
8 portions
Składniki
-
140 g de sucre
-
70 g d'eau
-
1 c. à café de jus de citron
-
600 g de lait
-
20 g d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
1 œuf
-
200 g de crème entière, froide
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
3.9 g
Kalorie
894 kJ /
213.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
24.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chili con carne
Pas d’évaluation
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Fondant
1h 10min
Crème Thermomix®
45min
Riz au lait et son coulis de fruits rouges
55min
Caramels à la crème
2h
Panna cotta
6h 15min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Glace au caramel
9h
Gâteau à la crème
45min
Meringues de l'Emmental
2h 15min