Urządzenia i Akcesoria
Glace au caramel
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions
Składniki
-
150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
-
400 g de lait
-
80 g de sucre
-
1 pincée de sel
-
200 g de crème, min. 30% M.G.
-
4 jaunes d'œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1498 kJ /
357 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème de marrons avec compote de poires et cookies croustillants pour les fêtes
1 godz.
Moutarde au piment rouge et miel
Brak ocen
Liqueur d'oranges
Brak ocen
Limoncello
192 godz. 30 min
Caramels à la crème
2 godz.
Mojito à la fraise
10 min
Canestrelli
Brak ocen
Crème Thermomix®
45 min
Liqueur de baie
30 min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1 godz.
Glace à la vanille
12 godz.
Mousse au Toblerone®
3 godz. 10 min