Glace au caramel

Glace au caramel

4.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions

Składniki

  • de carambars (bonbons au caramel mou)
    150 g
  • de lait
    400 g
  • de sucre
    80 g
  • de sel
    1 pincée
  • de crème, min. 30% M.G.
    200 g
  • jaunes d'oeufs
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357 kcal / 1498 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...