Glace au caramel

Glace au caramel

4.5 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions

Składniki

  • 150 g de carambars (bonbons au caramel mou)
  • 400 g de lait
  • 80 g de sucre
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de crème, min. 30% M.G.
  • 4 jaunes d'œufs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 357 kcal / 1498 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 35 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...