Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de parmesan, en morceaux (3 cm)
- 60 g de gruyère, en morceaux (3 cm)
- 20 g de cresson frais
- 60 g d'oignons, coupés en deux
- 8 œufs, frais
- 25 g de beurre
- 75 g de jambon, cuit, en dés
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1316 kJ / 317 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Risotto aux carottes et endives
40min
Chili non Carne
1h
Risotto d'orge perlé méditerranéen
1h
Frittata à l’Egg poacher
35 Min
Bœuf laab
Brak ocen
Risotto
Brak ocen
Cassolette de feta grillée
25 min
Gnocchi Tricolore
35 Min
Jus à la salade
Brak ocen
Salade d'orge tiède aux légumes-poulet
45min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45min
Goulache
1 godz. 5 min