Urządzenia i Akcesoria
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 pieces
Składniki
Dough
-
water50 g
-
salted butter cut into pieces, plus extra for greasing170 g
-
milk180 g
-
white sugar2 tsp
-
dried instant yeast3 tsp
-
eggs2
-
plain flour plus extra for dusting650 g
-
salt1 tsp
Cheese filling
-
feta cheese cut into cubes (2 cm)200 g
-
haloumi cut into cubes (2 cm)180 g
-
mozzarella cut into cubes (2 cm)250 g
Assembly
-
water for sealing
-
egg1
-
sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
1059.4 mg
Białko
19.9 g
Kalorie
2062.9 kJ /
491.2 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
42.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gozleme
1 godz. 40 min
Falafel in square flatbread (R'Gaif bread) with tahini sauce
26 godz. 15 min
Fatayer with cheese and mint
2 godz. 15 min
Fatayer (spinach turnovers)
1 godz. 35 min
Spiced lamb flatbread
1 godz. 50 min
Fresh tomato tart
40 min
Spinach and feta galette
1 godz. 50 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Bacon and cinnamon scrolls with salted maple glaze
1 godz. 5 min
Brunch bread
1 godz. 15 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min