Urządzenia i Akcesoria
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 portions
Składniki
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4.6 g
Kalorie
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min
Vegan custard
15 min
Critters and crawlers
2 godz. 25 min
Almond quinoa pastry
50 min
Quinoa choc-chip biscuits
35 min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 godz.
Gluten free birthday sponge cake
1 godz. 10 min
Blueberry crumble slice
1 godz. 15 min
Baked pumpkin doughnuts
1 godz. 20 min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4 godz. 5 min