
Urządzenia i Akcesoria
Quinoasalat mit Bohnen und Ziegenkäse
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen
Składniki
-
Olivenöl50 g
-
rote Zwiebeln halbiert50 g
-
Gurke in Stücken100 g
-
Salz2 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen¼ TL
-
Zitronenschale, gerieben1 TL
-
Zitronensaft20 g
-
Quinoa, rot100 g
-
Wasser400 g
-
Cherrytomaten150 g
-
weiße Bohnen, aus der Dose abgetropft und gewaschen230 g
-
Ziegenkäse, hart100 g
-
schwarze Oliven, entkernt10
-
Babyspinat, frisch100 g
-
Kresse Blättchen abgeschnitten1 Packung
-
Oregano, getrocknet2 TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
337 kcal /
1409 kJ
Białko
17 g
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
29 g
Błonnik
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frische Salate
24 Przepisy
Austria
Austria