Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g di cipolla rossa di Tropea
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 20 g di capperi sotto sale lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli sgusciati
- 400 g di filetto di manzo a pezzi di 3 cm circa
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213.2 kJ / 295 kcal
- Białko
- 22.4 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 21.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Tartare al salmone
1h
Tartare di manzo, cipolla e pomodori secchi con salsa aïoli
1h 25min
Tartare al tonno e avocado
1h 15min
Capesante gratinate
30min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Capesante in crosta di pistacchi
30min
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min