Weganella-wegańska mozarella
TM5 TM6

Weganella-wegańska mozarella

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 20 g babki jajowatej, łupin
  • 400 g wody, do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca, niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody, do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
688 kJ / 164 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
12 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy