Weganella-wegańska mozarella
TM6 TM5

Weganella-wegańska mozarella

3.5 (15 ocen)

Składniki

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody, do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca, niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody, do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
645.8 kJ / 154.3 kcal
Białko
3.8 g
Węglowodany
11.3 g
Tłuszcz
11.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
5 g
Sód
246.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 90 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy