Weganella-wegańska mozarella

Weganella-wegańska mozarella

3.4 25 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 20 min
4 porcje

Składniki

  • 20 g nasion babki jajowatej
  • 400 g wody do namoczenia łupin babki jajowatej
  • 100 g orzechów nerkowca niesolonych, nieprażonych
  • 300 g wody do namoczenia orzechów
  • 20 g soku z cytryny świeżo wyciśniętego
  • ½ łyżeczki soli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 246.5 mg
Białko 3.8 g
Kalorie 645.8 kJ / 154.3 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 11.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...