
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de carottes coupées en tronçons
- 3 œufs
- 120 g de lait ribot
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- beurre pour les moules
- 10 cubes de fromage à pâte pressée type Petit Breton
- ½ c. à café de graines de cumin
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 99.1 kcal / 420.2 kJ
- Białko
- 5.2 g
- Tłuszcz
- 4.5 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Błonnik
- 0.9 g