Clafoutis aux épinards et aux pignons

Clafoutis aux épinards et aux pignons

4.2 60 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions

Składniki

  • de beurre
    40 g
  • de pousses d'épinards frais
    350 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de lait
    370 g
  • de farine de blé et 1 c. à soupe pour le moule
    120 g
  • œufs
    3
  • de fromage frais à l'ail et aux fines herbes
    160 g
  • de pignons de pin
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 365 kcal / 1521 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...