金沙竹筍

金沙竹筍

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋
    3 顆
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
    400 克
  • ½ 茶匙
  • ,切蔥花
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切圈
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 104.8 kcal / 438 kJ
Białko 7.6 g
Tłuszcz 6.3 g
Węglowodany 6.6 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...