金沙竹筍
TM5 TM6

金沙竹筍

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 3 顆 鹹蛋
  • 20 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 400 克 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
  • ½ 茶匙 糖
  • 20 克 蔥 ,切蔥花
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
438 kJ / 104.8 kcal
Białko
7.6 g
Węglowodany
6.6 g
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy