Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 顆 鹹蛋
- 20 克 蒜頭
- 10 克 油
- 400 克 熟竹筍 (真空包裝),切條(約1公分)
- ½ 茶匙 糖
- 20 克 蔥 ,切蔥花
- 10 克 新鮮紅辣椒 ,切圈
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 438 kJ / 104.8 kcal
- Białko
- 7.6 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.2 g