
Urządzenia i Akcesoria
香料燉雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
薑20 克
-
蒜頭15 克
-
洋蔥200 克
-
小辣椒15 克
-
油30 克
-
孜然粉1 茶匙
-
香菜籽1 茶匙
-
肉豆蔻粉1 茶匙
-
薑黃粉1 ½ 茶匙
-
肉桂棒 (約1公分長)⅛ 枝
-
罐裝切碎蕃茄350 克
-
白醋20 克
-
雞胸肉 ,切塊(約3公分)450 克
-
紅糖20 克
-
鹽¾ 茶匙
-
香菜 ,只取葉子15 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
276.8 kcal /
1157 kJ
Białko
27.9 g
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
23.9 g
Błonnik
1.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

吃一口薑黃
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan