香料燉雞

香料燉雞

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 20 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 洋蔥
    200 克
  • 小辣椒
    15 克
  • 30 克
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 肉豆蔻粉
    1 茶匙
  • 薑黃粉
    1 ½ 茶匙
  • 肉桂棒 (約1公分長)
    ⅛ 枝
  • 罐裝切碎蕃茄
    350 克
  • 白醋
    20 克
  • 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
    450 克
  • 紅糖
    20 克
  • ¾ 茶匙
  • 香菜 ,只取葉子
    15 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 276.8 kcal / 1157 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 10.4 g
Węglowodany 23.9 g
Błonnik 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...