Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 克 牛五花肉片
- 1 茶匙 白芝麻
- 30 克 韓國辣椒醬
- 1 茶匙 糖
- 50 克 油
- 50 克 洋蔥
- 20 克 蒜頭
- 100 克 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
- 250 克 雞高湯
- 40 克 黃豆芽 ,捏去頭尾、切段(約2公分)
- ¼ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 3166.5 kJ / 756.5 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 45 g
- Tłuszcz
- 56.5 g
- Błonnik
- 2.5 g