韓式辣醬牛燉飯

韓式辣醬牛燉飯

4.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 牛五花肉片
    150 克
  • 白芝麻
    1 茶匙
  • 韓國辣椒醬
    30 克
  • 1 茶匙
  • 50 克
  • 洋蔥
    50 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)
    100 克
  • 雞高湯
    250 克
  • 黃豆芽 ,捏去頭尾、切段(約2公分)
    40 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 756.5 kcal / 3166.5 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 56.5 g
Węglowodany 45 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...