
Urządzenia i Akcesoria
韓式辣醬牛燉飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
牛五花肉片150 克
-
白芝麻1 茶匙
-
韓國辣椒醬30 克
-
糖1 茶匙
-
油50 克
-
洋蔥50 克
-
蒜頭20 克
-
義大利米(任一種類) (約15-16分鐘烹煮時間)100 克
-
雞高湯250 克
-
黃豆芽 ,捏去頭尾、切段(約2公分)40 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
756.5 kcal /
3166.5 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
56.5 g
Węglowodany
45 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

輕鬆學做燉飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan