
Urządzenia i Akcesoria
香麻醬炒花生杏鮑菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
杏鮑菇 ,切滾刀塊(約2公分)400 克
-
無鹽花生10 克
-
油25 克
-
乾月桂葉1 片
-
八角1 顆
-
花椒粒¼ 茶匙
-
乾辣椒 ,切段(約1公分)5 克
-
新鮮紅辣椒 ,切斜片5 克
-
白芝麻1 茶匙
-
黑芝麻1 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
-
白芝麻油1 茶匙
-
素蠔油1 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
花生醬1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
250 kcal /
1040 kJ
Białko
7.5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食下飯菜
7 Przepisów
Tajwan
Tajwan