
Urządzenia i Akcesoria
鮮蝦脆口沙拉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
橄欖油40 克
-
蒜頭2 粒
-
薑 ,去皮,切薄片(2公分)20 克
-
紫洋蔥 ,切薄片150 克
-
櫛瓜 ,切條150 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條150 克
-
鹽1 茶匙
-
去殼蝦仁 ,洗淨去腸泥300 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
櫻桃蕃茄 ,對切100 克
-
糖1 小撮
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
256 kcal /
1071 kJ
Białko
11.8 g
Tłuszcz
18.2 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
112.5 g
Sód
533 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TM6 「模」力全開
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan