韓式皇家炒年糕

韓式皇家炒年糕

3.9 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 醬油
    75 克
  • 50 克
  • 香油
    15 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 蒜頭 ,拍碎
    1 粒
  • 白芝麻 ,多備一點
    1 茶匙
  • 牛小排 ,切絲
    100 克
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    5 朵
  • 沙拉油
    20 克
  • 洋蔥 切絲
    ½ 粒
  • 紅蘿蔔 切絲
    80 克
  • 小黃瓜 (opcjonalnie) 切絲
    50 克
  • 韓式條狀年糕
    500 克
  • 300 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 551 kcal / 2172 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 17.6 g
Węglowodany 90.8 g
Błonnik 1.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...