韓式皇家炒年糕
TM31 TM5 TM6

韓式皇家炒年糕

3.9 (10 ocen)

Składniki

  • 75 克 醬油
  • 50 克 糖
  • 15 克 香油
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 粒 蒜頭 ,拍碎
  • 1 茶匙 白芝麻 ,多備一點
  • 100 克 牛小排 ,切絲
  • 5 朵 乾香菇 ,泡軟,切絲
  • 20 克 沙拉油
  • ½ 粒 洋蔥, 切絲
  • 80 克 紅蘿蔔, 切絲
  • 50 克 小黃瓜, 切絲 (opcjonalnie)
  • 500 克 韓式條狀年糕
  • 300 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2172 kJ / 551 kcal
Białko
9.1 g
Węglowodany
90.8 g
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
1.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy