
Urządzenia i Akcesoria
鮪魚豆腐漢堡排
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 個
Składniki
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)80 克
-
蒜頭10 克
-
罐裝鮪魚 (約1罐),瀝乾水份185 克
-
豆腐 ,切塊(約2公分)100 克
-
燕麥片30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
起士2 片
-
油 ,少許
-
檸檬汁 ,少許
Wartości odżywcze na 1 個
Kalorie
289.9 kcal /
1211.7 kJ
Białko
23.6 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
19.1 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

運動後補給
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan