
Urządzenia i Akcesoria
辣牛肉生菜捲
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
醬汁
-
魚露½ 茶匙
-
檸檬汁1 顆
-
白芝麻油1 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切片1 枝
-
香菜 ,只取梗5 克
-
醬油1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
油1 茶匙
生菜捲
-
蒜頭2 粒
-
薑5 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段1 枝
-
香油1 大匙
-
牛絞肉200 克
-
豬絞肉200 克
-
鹽1 茶匙
-
魚露½ 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
二砂糖1 茶匙
-
蔥 ,切蔥花5 克
-
美生菜8 片
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
280.5 kcal /
1172 kJ
Białko
19.5 g
Tłuszcz
19.5 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan