
Urządzenia i Akcesoria
酸辣拌韓式冬粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
鹽味烤花生50 克
-
蒜頭15 克
-
香油30 克
-
紅辣椒 (大型) ,切段約1公分1 支
-
青蔥 ,切蔥花1 支
-
白芝麻1 大匙
-
蠔油30 克
-
醬油25 克
-
糖15 克
-
白醋2 大匙
-
烏醋2 大匙
-
水1630 克
-
韓式冬粉 ,寬粉200 克
-
新鮮綠豆芽80 克
-
小黃瓜 ,切絲80 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
378.8 kcal /
1583.4 kJ
Białko
11.5 g
Tłuszcz
26.2 g
Węglowodany
28.6 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1642.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

亞洲冷麵大集合
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan