
Urządzenia i Akcesoria
茄汁牛腩配法國麵包
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 5 min
2 人份
Składniki
-
牛腩 ,切塊(約4-5公分)600 克
-
新鮮香茅 ,切碎(約0.3公分)1 枝
-
肉桂粉½ 茶匙
-
咖哩粉1 茶匙
-
魚露3 大匙
-
黑胡椒粉⅛ 茶匙
-
油25 克
-
洋蔥 ,切塊(約2公分)100 克
-
蒜頭 ,略為拍扁15 克
-
蕃茄糊125 克
-
罐裝切碎蕃茄600 克
-
冰糖15 克
-
水700 克
-
八角1 粒
-
紅蘿蔔 ,切塊(約2.5公分)100 克
-
白蘿蔔 ,切塊(約2.5公分)200 克
-
鹽1 茶匙
-
法國麵包2 條
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
1694.4 kcal /
7082.4 kJ
Białko
87.5 g
Tłuszcz
67.8 g
Węglowodany
173.7 g
Błonnik
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

越南,越美味
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan