
Urządzenia i Akcesoria
四川燃麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
水1000 克
-
細麵條250 克
-
香油 ,少許
-
無鹽花生40 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
小辣椒 ,切片20 克
-
新鮮豆芽40 克
-
豆豉辣椒 (如:老干媽®)10 克
-
糖1 茶匙
-
米醋1 茶匙
-
花椒粉½ 茶匙
-
白芝麻10 克
-
辣椒粉½ 茶匙
-
醬油25 克
-
黑麻油15 克
-
蔥 ,切蔥花20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
417 kcal /
1743 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
53.5 g
Błonnik
3.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan