四川燃麵

四川燃麵

4.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1000 克
  • 細麵條
    250 克
  • 香油 ,少許
  • 無鹽花生
    40 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 小辣椒 ,切片
    20 克
  • 新鮮豆芽
    40 克
  • 豆豉辣椒 (如:老干媽®)
    10 克
  • 1 茶匙
  • 米醋
    1 茶匙
  • 花椒粉
    ½ 茶匙
  • 白芝麻
    10 克
  • 辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 醬油
    25 克
  • 黑麻油
    15 克
  • ,切蔥花
    20 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 417 kcal / 1743 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 53.5 g
Błonnik 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...