
Urządzenia i Akcesoria
豆腐菌菇漢堡肉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
板豆腐200 克
-
去骨去皮雞腿肉 ,切塊300 克
-
新鮮香菇 ,切塊(2公分)80 克
-
蒜頭酥1 滿茶匙
-
蛋 (約30克)½ 顆
-
醬油膏35 克
-
油 ,多備一些塗抹用20 克
-
味噌2 大匙
蘿蔔泥
-
白蘿蔔 ,去皮切塊(約3公分)200 克
-
冷開水50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
324.2 kcal /
1355 kJ
Białko
18.4 g
Tłuszcz
23.3 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

減醣大作戰
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan