豆腐菌菇漢堡肉

豆腐菌菇漢堡肉

4.9 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份

Składniki

  • 板豆腐
    200 克
  • 去骨去皮雞腿肉 ,切塊
    300 克
  • 新鮮香菇 ,切塊(2公分)
    80 克
  • 蒜頭酥
    1 滿茶匙
  • (約30克)
    ½ 顆
  • 醬油膏
    35 克
  • ,多備一些塗抹用
    20 克
  • 味噌
    2 大匙
蘿蔔泥
  • 白蘿蔔 ,去皮切塊(約3公分)
    200 克
  • 冷開水
    50 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 324.2 kcal / 1355 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 11.2 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...