
Urządzenia i Akcesoria
豆渣芝麻餅
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
50 支
Składniki
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)60 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水500 克
-
奶油50 克
-
糖30 克
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉150 克
-
黑芝麻15 克
Wartości odżywcze na 1 支
Kalorie
26.7 kcal /
111.4 kJ
Białko
0.8 g
Tłuszcz
1.2 g
Węglowodany
3.4 g
Błonnik
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan