Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 1500 克 水
- 6 顆 蛋 (約330-350克)
- ½ 茶匙 鹽
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1215.9 kJ / 290.9 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 17.1 g
- Błonnik
- 3.6 g