雞蛋豆腐
TM5 TM6

雞蛋豆腐

4.1 (16 ocen)

Składniki

  • 100 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 1500 克 水
  • 6 顆 蛋 (約330-350克)
  • ½ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1215.9 kJ / 290.9 kcal
Białko
27.6 g
Węglowodany
11 g
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy