韓式涼拌冬粉

韓式涼拌冬粉

4.7 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 牛肉 ,切絲
    100 克
  • 10 克
  • 醬油膏
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 韓國麻油
    40 克
    40 克 白芝麻油
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    40 克
  • 洋蔥 ,切絲
    60 克
  • 小黃瓜 ,切絲
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 乾香菇 ,泡軟,切絲
    10 克
  • 醬油
    30 克
  • 15 克
  • 韓國辣椒醬
    2 茶匙
  • 蒜頭
    20 克
  • 白醋
    15 克
  • (川燙冬粉用)
    1000 克
  • 韓式冬粉 ,預先浸泡20分鐘
    160 克
  • 冷開水
    500 克
  • 白芝麻 ,少許

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 331 kcal / 1384 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...