Arroz de pato

Arroz de pato

4.3 27 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 raciones

Składniki

  • 120 g de cebolla en trozos
  • 30 g de aceite
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de vino blanco
  • 2 pastillas de caldo de ave
  • 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
  • 100 g de chorizo en rodajas
  • 100 g de dados de beicon
  • 800 g de agua
  • 350 g de arroz blanco de grano largo
  • 1 cucharadita de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 25.7 g
Kalorie 2774 kJ / 663 kcal
Tłuszcz 41.6 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 46.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...