Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite
- 2 dientes de ajo
- 200 g de vino blanco
- 2 pastillas de caldo de ave
- 2 magrets de pato con piel sin hueso (500-600 g) cortados en trozos de 3 cm
- 100 g de chorizo en rodajas
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de agua
- 350 g de arroz blanco de grano largo
- 1 cucharadita de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2774 kJ / 663 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 46.6 g
- Tłuszcz
- 41.6 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50min
Garbanzos con chistorra
40 min
Risotto con setas y uvas
50min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Lentejas con setas y morcilla
3h
Bacalao mechado con chorizo y alubias
30 min
Francesinha
2 Std. 10 Min
Arroz con atún, espinacas y judías rojas
25min
Arroz cremoso con gorgonzola y aguacate
35min
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Croquetas de salchicha con ensalada de alubias y tomates
8 godz. 30 min
Lentejas con morcilla de Burgos
45 min