Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 min
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Porridge with Fresh Fruit
10 min
Breadcrumbs
5 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Cherry Bakewell Oat Bars
1 godz. 10 min
Spiced Herbed Nuts
40 min
Cheesy Triangle Scones
25 min
Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Guinness® Bread
1 godz. 45 min
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1 godz. 25 min