Oven Baked Vegetable Crisps

Oven Baked Vegetable Crisps

4.3 3 oceny
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • beetroot
    150 g
  • parsnips
    150 g
  • sweet potato
    150 g
  • potatoes
    150 g
  • water, cold
  • fine sea salt to taste
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 12 mg
Białko 0.7 g
Kalorie 104.6 kJ / 25 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...