Urządzenia i Akcesoria
Oven Baked Vegetable Crisps
Przygotowanie 1 godz. 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
-
beetroot150 g
-
parsnips150 g
-
sweet potato150 g
-
potatoes150 g
-
water, cold
-
fine sea salt to taste1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
12 mg
Białko
0.7 g
Kalorie
104.6 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bacon and Cranberry Jam
40min.
Almond and Seed Crackers
45min.
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod. 10min.
Non-alcoholic Christmas Punch
10min.
Blackcurrant Cordial
30min.
Beetroot salad
10min.
Fudge
2hod.
Caramelised Red Onion Chutney
24hod.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min.
Mincemeat
15min.
Simple Granola
25min.
Smooth Peanut Butter
5min.