Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 9 Salbeiblätter
- 40 g Haselnüsse
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 70 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Ricotta, abgetropft
- 1 Ei
- 3 Prisen Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 500 g Wasser
- 6 TL Wild-Preiselbeeren
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 838 kJ / 200 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.9 g
Alternatywne przepisy
Ricotta-Terrine mit Basilikum
5 Std.
Räucherforellenmousse mit Gurke
2h 40min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Sardische Joghurtcreme
9 Std.
Marillen-Mascarpone-Eis
3h 35min
Ziegenkäse-Soufflé, Joghurtsauce und Porree
45 Min
Zitronen-Parfait
4 Std. 30 Min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Terrine Provençale
2 Std.
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 Std. 50 Min
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 Min
Weißes Stracciatella-Eis mit Früchten und Minzpesto
12h