Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 300 g Mehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 60 g Öl
- 1 TL Salz
- 500 g Zwiebeln, halbiert
- 30 Oliven, schwarz, entsteint
- 2 Gläser Sardellenfilets, in Öl (Abtropfgew. à 33 g), abgewaschen
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2128 kJ / 508 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 61 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 5.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gefüllte Focaccia Quattro Formaggi
2h 30min
Kartoffel-Yufka-Rollen
2h
Käse-Rauten zu Wein
1h 30min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Auberginenpüree
30 min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Linsentatar mit Räucherforelle
45 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Parmesan-Shortbread mit Fenchel und Chili
1h 25min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40 min